Logi sisse
Otsi
Latest topics
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(13) oli siin foorumil Laup Okt 01 2011, 20:05
Cursed keldripood
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
Cursed keldripood
Tere tulemast! Te olete sisenenud, pimedasse, süngesse ja pisikesse poodi. Valgust annavad siin ainult seintel põlevad tõrvikud, mis heidavad riiulite vahelt kõhedust tekitavaid varje. Vana ja tolmuse leti taga istub noor mees, silmis udune pilk. Marionett, nagu pea omanikule teda meeldib hellitavalt kutsuda.

Tegelikult on tegemist graafika poega, siit võite Te leida:
* Signatuure - 50 wollarit
* Reklaame - 10 wollarit - 75 wollarit. [sõltuvalt töö suurusest, liikuvustest jne.]
Ma olen nõus ka eritellimusi vastu võtma, näiteks: kujundust Teie foorumile vms. Sellisel juhul on hinnad varienteeruvad ja Te peate oma nõudmised põhjalikult lahti seletama, ma annan endast parima.
Lisaks ei ole ma robot ja tööd ei saa sekunditega valmis, ma püüan töid ka hoolsalt teha.
Ma ei hakka ankeeti tegema, inimestel on erinevad soovid. Juhul, kui te soovite kasutada mõnda pilti andke lihtsalt selle aadress - võite öelda ka teema, mida pildil näha sooviksite. Tekstid, värvid, mustrid vms - lihtsalt seletage kuidas need pildil olema peaksid. Kindlasti ä r g e unustage öelda pildi suurust!
Näiteid:

Arry´le:
- Spoiler:
- Ma tegin kaks versiooni, vali ise mis rokem meeldib. Ja nagu PMis juba räägitud siis on värvid veidi teised, nii on vingem.

Justin´ile:
- Spoiler:

Viimati muutis seda Sophia M. Cursed (Nelj Dets 08 2011, 21:14). Kokku muudetud 5 korda

Sophia M. Cursed- Postituste arv: 134
Maagitähed: 1
Tegelase leht
Vanus: 17//478
Element: Tuli
Armusuhted:
Re: Cursed keldripood
No nii, ma vist jõudsin otsusele, mida siit tahaks (:
Tahaks Arry'le signat võiks olla kas sama suur kui su enda oma või siis kaks korda sama suur. Pilt võiks olla näiteks see mis on Arry tutvutuses, või siis mõni mõõga oma. Ma usun, et sa suudad hea pildi leida
Aga kui sellega tegeleda ei viitsis, siis võin ise ka sobiva pildi leida (: Sinna võiks olla paremale poole kirjutatud mingi sinise, rohelise, valge või punasega "Arry Storm" või siis "Hirm lööb sügavamaid haavu kui mõõgad".
Ma maksaks Lilý kontoga, ja sry et piltide otsimise jms. Sinu teha jätan. Kui ei sobi, siis ütle, ja ma leian ise sobivad pildid
Tahaks Arry'le signat võiks olla kas sama suur kui su enda oma või siis kaks korda sama suur. Pilt võiks olla näiteks see mis on Arry tutvutuses, või siis mõni mõõga oma. Ma usun, et sa suudad hea pildi leida
Ma maksaks Lilý kontoga, ja sry et piltide otsimise jms. Sinu teha jätan. Kui ei sobi, siis ütle, ja ma leian ise sobivad pildid

Arya Nymeria Storm- Postituste arv: 64
Maagitähed: 0
Tegelase leht
Vanus: 15
Element: Elementaarenergia
Armusuhted: Pole.
Ma võin pildi otsida küll, ma loodan, et leian ilusa. 
Vahet pole millega maksad. Ma teen ma arvan signa laiuse sama, lihtsalt natuke paksema vms, et tekstid ära mahuksid.
Vahet pole millega maksad. Ma teen ma arvan signa laiuse sama, lihtsalt natuke paksema vms, et tekstid ära mahuksid.

Tegelase leht
Armusuhted:
Okey, tore 

Tegelase leht
Arry pildid on valmis, leiate need esimesest postitusest. 
Kuidas see maksmine vms käis?
Kuidas see maksmine vms käis?

Tegelase leht
Armusuhted:
See käis vist nii, et kui adminil aega on, siis ta mingi aeg võtab nagu minult raha maha, ja lisab sulle vms.
Aga ikka veelkord: Väga kena pilt
Aga ikka veelkord: Väga kena pilt

Tegelase leht
Olgu, loodame, et administraatoril on aega siis. 
Aitäh.
Aitäh.

Tegelase leht
Armusuhted:
Loodame
Ja nüüd on ta sees ka, ju ta leiab aega. 

Tegelase leht
Signatuur. Pildil võiks olla mõni pilt universumist või siis maagiast. Kui valid esimese, siis kirjuta "Universe - Creator of Everything" ja kui on teine variant, siis "Magic is the most magical thing in the world". Sa võid ka mõlemad pildid panna, aga siis paneksid ka mõlemad tekstid?
Tekst peaks olema valge. Kui aga enamus pildist on hele, siis pane midagi tumedamat.
Muu värk: Okey, aga ma teen sellise alafoorumi, kuhu tuleb kõik rahavärk kirja panna.
Tekst peaks olema valge. Kui aga enamus pildist on hele, siis pane midagi tumedamat.
Muu värk: Okey, aga ma teen sellise alafoorumi, kuhu tuleb kõik rahavärk kirja panna.

Justin B. Light- Postituste arv: 2836
Maagitähed: 2
Tegelase leht
Vanus: 16
Element: Elekter
Armusuhted: Rachel Helen Randow, Amorina Rosa da Rogarox (peaaegu)
Ma loodan, et see on okei, mulle tundus, et see pilt võiks sobida. Ma olen valmis uue tegema.

Tegelase leht
Armusuhted:
Vaata, kas on mõni parem pilt. Muidu see sobib ka.

Justin B. Light- Postituste arv: 2836
Maagitähed: 2
Tegelase leht
Vanus: 16
Element: Elekter
Armusuhted: Rachel Helen Randow, Amorina Rosa da Rogarox (peaaegu)

Tegelase leht
Armusuhted:
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1