Alustan siis järjejuttu nimega teel minevikku.
Teel minevikku on jutt, kus üks koolilaps saab võimaluse reisida ajas. Kuid inimesel, kes seda pakub, läheb masin rikki ning seetõttu peab poiss terve ajaloo läbi käima. Poiss läheb tänapäevast ürgaega ning saab igas ajas ning ajastus omale palju sõpru. Lõpuks saab poiss aga koju tagasi.
Tegelased
Peategelased:
Carl Time
Agnes Dale
Edward Robinson
Taaro
Mok
Kõrvaltegelasi ma nimetama ei hakka, kuna neid on liiga palju.
Ohud juttu lugedes
1. Liiga palju ajaloolist materjali.
2. Võib igavaks muutuda.
3. Nõmedad nimed.
4. Lugu tuleb vägagi pikk.
Plaanitud osad
20. Vabandust, kui see liiga palju on...
1. osa - Pakkumine
2. osa - Lõksus
Loo autor(id) ja autoriõigused
Lugu on täielikult kirjutatud Erik Mikkuse, ehk foorumi tegija ja peaadministraatori poolt. Seda juttu ei tohi kuskil ette lugeda või kuskile ilma minu loata üles panna. Isegi, kui ma olen andnud selleks loa, tuleb sellest mind teavitada ning jutu juurde tuleb panna minu nimi. Kui seda kuskil esitada või näidata, peab see olema täpselt samasugune nagu on originaal. Jutule osade juurde lisamine on keelatud. Kui neid reegleid eiratakse, annan ma levitajale IP-bänni. Loodan, et ma ei pea seda rakendama.
Teel minevikku
Teel minevikku on jutt, kus üks koolilaps saab võimaluse reisida ajas. Kuid inimesel, kes seda pakub, läheb masin rikki ning seetõttu peab poiss terve ajaloo läbi käima. Poiss läheb tänapäevast ürgaega ning saab igas ajas ning ajastus omale palju sõpru. Lõpuks saab poiss aga koju tagasi.
Tegelased
Peategelased:
Carl Time
Agnes Dale
Edward Robinson
Taaro
Mok
Kõrvaltegelasi ma nimetama ei hakka, kuna neid on liiga palju.
Ohud juttu lugedes
1. Liiga palju ajaloolist materjali.
2. Võib igavaks muutuda.
3. Nõmedad nimed.
4. Lugu tuleb vägagi pikk.
Plaanitud osad
20. Vabandust, kui see liiga palju on...
1. osa - Pakkumine
2. osa - Lõksus
Loo autor(id) ja autoriõigused
Lugu on täielikult kirjutatud Erik Mikkuse, ehk foorumi tegija ja peaadministraatori poolt. Seda juttu ei tohi kuskil ette lugeda või kuskile ilma minu loata üles panna. Isegi, kui ma olen andnud selleks loa, tuleb sellest mind teavitada ning jutu juurde tuleb panna minu nimi. Kui seda kuskil esitada või näidata, peab see olema täpselt samasugune nagu on originaal. Jutule osade juurde lisamine on keelatud. Kui neid reegleid eiratakse, annan ma levitajale IP-bänni. Loodan, et ma ei pea seda rakendama.
Viimati muutis seda Justin B. Light (Laup Nov 12 2011, 08:24). Kokku muudetud 1 kord