Postituste arv : 2160 Maagitähed : 0 Join date : 15/08/2011
Tegelase leht Vanus: 18/1282 Element: Õhk ja pimedus Armusuhted: Jonathan Andrew Steward
''Kui sa mind ukse kaudu välja ei lase , siis lähen aknast'' ütles Jenny ning tahtis hakata aknast välja ronima , kuid kukkus siis maha ''võimatu'' pomises Jenny ning vajus maha istuma .
Postituste arv : 198 Maagitähed : 0 Join date : 01/10/2011
Tegelase leht Vanus: 22 Element: Maa Armusuhted: Vallaline
Jonathan võttis Jenny'lt ümbert kinni ja tiris ta voodile ja hoidis teda oma vastas ''Kui sa magama ei taha jääda siis jääme koos.'' ütles Jonathan Jenny'le.
Asking Alexandria mängisid laulu lõpuni ja Cam asetas basskitarri maha ning läks Adele juurde ''Lähme.'' ütles Cam ja võttis Adele käe omale pihku ning tiris ta Danny tuppa kus tatoveeringu asjad olid.
Postituste arv : 580 Maagitähed : 0 Join date : 16/08/2011
Tegelase leht Vanus: 19 Element: Tuli Armusuhted: James Diamond
Carol sai teada kus Jonathan oli ning läks külaliste toa ukse juurde ning proovis seda avada ''Lukus.'' pomises Carol ja vaatas Rachel'i poole ''Ära mine sinna.'' ütles Carol Rachel'ile.
Postituste arv : 2160 Maagitähed : 0 Join date : 15/08/2011
Tegelase leht Vanus: 18/1282 Element: Õhk ja pimedus Armusuhted: Jonathan Andrew Steward
On mingi tuba , ma ei tea no , ma olin peol , ning nüüd sattusin siia , mina ei mäleta kuda vastas Jenny Helenile ning põrnitses siis Andyt ''jajaa , mida iganes'' ütles ta ja mängis , et magab .