Niisiis! Kooliaasta lõppeb 24. detsembril suure Jõuluballiga! See algab kell 20.00 ja lõppeb 26. detsembril kell 20.00. Arvestage ka sellega, et balli jälgib eriline nõukogu (mina valin nad välja ja võtan nendega ühendust). Suurem pidu lõppeb 25. detsembril kell 20.00. Siis koguneb kogu administratuur adminite alafoorumisse, kus algab administratuuri kontroll. Et keegi sohki teha ei saaks, ei ütle ma osalejatele, mida seal teha tuleb. Ja nüüd tähtis osa: Administraator, kes välja ei ilmu, kaotab oma töö 1. jaanuariks. Kui on tõesti juhus, et kuidagi ei saa selleks ajaks tulla, tuleb ENNE kontrolli sellest teada anda. Kui aga ei anna teada ja kontrollile ei ilmu, ei võta ma ühtegi vabandust arvesse. Tuleb ikka sõna kuulata!
Vaheajaks võivad õpilased jääda kooli. Kuna õpetajad lahkuvad, jääb maja ja käitumist kontrollima see sama nõukogu. Vahel võib küll Argos välja ilmuda, kuid mitte ükski õpetaja ei tohi sel ajal tunde anda.
Lisaks sellele saab iga õpetaja endale klassi. Arusaadavamalt öeldes hakkab iga õpetaja ühele klassile klassijuhatajaks. Klassi võib ise valida.