Tere tulemast! Te olete sisenenud, pimedasse, süngesse ja pisikesse poodi. Valgust annavad siin ainult seintel põlevad tõrvikud, mis heidavad riiulite vahelt kõhedust tekitavaid varje. Vana ja tolmuse leti taga istub noor mees, silmis udune pilk. Marionett, nagu pea omanikule teda meeldib hellitavalt kutsuda.
Tegelikult on tegemist graafika poega, siit võite Te leida:
* Signatuure - 50 wollarit
* Reklaame - 10 wollarit - 75 wollarit. [sõltuvalt töö suurusest, liikuvustest jne.]
Ma olen nõus ka eritellimusi vastu võtma, näiteks: kujundust Teie foorumile vms. Sellisel juhul on hinnad varienteeruvad ja Te peate oma nõudmised põhjalikult lahti seletama, ma annan endast parima.
Lisaks ei ole ma robot ja tööd ei saa sekunditega valmis, ma püüan töid ka hoolsalt teha.
Ma ei hakka ankeeti tegema, inimestel on erinevad soovid. Juhul, kui te soovite kasutada mõnda pilti andke lihtsalt selle aadress - võite öelda ka teema, mida pildil näha sooviksite. Tekstid, värvid, mustrid vms - lihtsalt seletage kuidas need pildil olema peaksid. Kindlasti ä r g e unustage öelda pildi suurust!
Näiteid:
Arry´le:
- Spoiler:
- Ma tegin kaks versiooni, vali ise mis rokem meeldib. Ja nagu PMis juba räägitud siis on värvid veidi teised, nii on vingem.
Justin´ile:
- Spoiler:
Viimati muutis seda Sophia M. Cursed (Nelj Dets 08 2011, 19:14). Kokku muudetud 5 korda