Postituste arv : 39 Maagitähed : 0 Join date : 07/12/2011
Sabina kõndis Violette'iga koridoris. Nad otsustasid minna Vaimude ruumi. Kui nad sisse astusid siis Violette ehmus. "Vabandust, vale tuba!" ütles tüdruk Ben'ile ja lahkus. Sabina vaatas tüdrukule järgi. "Kas sa tead mis tal hakkas?"
Postituste arv : 1340 Maagitähed : 0 Join date : 16/08/2011
Tegelase leht Vanus: 22 Element: Maa Armusuhted: Summer Luce Harrison
Ben ehmatas ja vaatas tüdruku poole kes Danny't solvas ''Sina solvasid mu abikaasat!'' vingus Ben ja vaatas Violette poole ''Mina ei tea, miks ta mind kardab.'' kehitas Ben õlgu.
Postituste arv : 135 Maagitähed : 0 Join date : 21/09/2011
Tegelase leht Vanus: 16 Element: Tuli Armusuhted: Non.
''Tore.'' sisistas Ben ja tundis kuidas keegi ta õlga puudutab ''Oli?'' küsis Ben segaduses ''Mhm?'' küsis Oliver segaduses olevat ''Türa lõpuks tulid välja.'' raputas Ben pead.
Postituste arv : 639 Maagitähed : 0 Join date : 19/08/2011
Tegelase leht Vanus: 25 Element: Vesi Armusuhted: Andrew James Bettley
"Oliver!" ütles Sabina. "Ta on täpselt nagu Violette... Ta tappis end armastuse pärast! Nad olid nii armunud, et Violette üritas enda elu hävitada! Ja Oliveri suur armastus oli surnud ja tema tahtis sellega, kelle käes ta süda on, temaga koos olla!" Sabina ohkas. "Kas seda on nii raske mõista?" küsis tüdruk vaikselt. "Ja kui me juba rääkisime Violette'ist, siis kas sa teda karvavõrdki ei igatse?"
Postituste arv : 1786 Maagitähed : 0 Join date : 21/08/2011
Tegelase leht Vanus: 23 Element: Tuli Armusuhted: Myca Gardner
''Ta ei ole ju surnud.'' kergitas Ben kulme ''Ma armastan teda, aga sõbra mõttes.'' kehitas Ben õlgu ''Ta ei ole minu tüüpi tüdruk ja ta peab sellest aru saama ning ma ei luba temal ennast minu pärast muuta.''
Postituste arv : 639 Maagitähed : 0 Join date : 19/08/2011
Tegelase leht Vanus: 25 Element: Vesi Armusuhted: Andrew James Bettley
"Kas sul on mäluauk?" küsis Sabina. "Sa tõesti ei mäleta, miks ta ikka sind armastab?" Sabina ohkas ja läks nurka, ise sosistades. "See pole võimalik, et sa teda ei armasta!"