Wevax'i Võluülikool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wevax'i Võluülikool. Palun liituge!

Logi sisse

Unustasin parooli

Otsi

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Ankeet tegelaste tutvustamiseks
Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema. - Page 2 EmptyTeis Nov 13 2012, 08:15 by Isis Nigra Nox

» Jessica Elly Swair
Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema. - Page 2 EmptyLaup Okt 27 2012, 15:28 by Jessica Elly Swair

» Tere, ma ei usu, et siin midagi toredat on - Jade ja Beck'i era
Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema. - Page 2 EmptyKolm Aug 15 2012, 13:12 by Danny Worsnop

» Oeh, on see elu alles keeruline
Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema. - Page 2 EmptyNelj Juun 14 2012, 19:19 by Ariel Lucy Hacel

» Rasside Tutvustus
Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema. - Page 2 EmptyReede Juun 08 2012, 16:57 by Isis Nigra Nox

» Chrystin'i faktid
Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema. - Page 2 EmptyPüh Juun 03 2012, 15:54 by Chrystin Mercec

» Chrystin Mercec
Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema. - Page 2 EmptyPüh Juun 03 2012, 14:39 by Chrystin Mercec

» Mis laul/video sul hetkel mängib?
Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema. - Page 2 EmptyPüh Apr 08 2012, 06:41 by Ariel Lucy Hacel

» Teised internetileheküljed
Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema. - Page 2 EmptyReede Apr 06 2012, 12:55 by Carl Markus Buff

Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 3 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 3 Külalist

Puudub

[ View the whole list ]

Rekordarv külastajaid(226) oli siin foorumil Nelj Okt 24 2024, 15:04
Affiliates
free forum

You are not connected. Please login or register

Kullakallis vesi - Dragona ja Michael'i erateema.

4 posters

Mine lehele : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Teade [Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3]

Michael Bublé

Michael Bublé

"Ei... Ma ei oskas peaaegu üldse vett taltsutada. Vahel tulevad mul vägevad asjad välja. Ja ainult väga harva," vastas mees. Siis vaatas ta oma riideid. No muidugi. Täiesti märjad. "Nojah, mul pole midagi muud selgagi panna," ütles ta.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

Wandere vinnas ennast tagasi purskkaevu äärele ja vaatas poissi hindavalt, ning viipas siis üpris laisalt käega. Vesi Michael'i riietest auras koheselt. Tüdruk ise pani oma seeliku ja T-särgi endale selga tagasi, enne kui oma inimkuju tagasi võttis ja ka salli ümber õlgade keeras jäädes nii paljajalu seisma, kuna tahtis veel jalgupidi vees olla.

Michael Bublé

Michael Bublé

"Aitäh!" sõnas Michael. "Tuletaltsutamine sobib mulle paremini."

OT: Muide, ma teen ühte uut võlukooli rollikat. Sigatüüka sarnast.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

"Tuletaltsutamisega saab ka ennast kuivatada." mainis Wandere naeratades enne kui ennast uuesti istuma sättis ja jalad vette pani. Vesi neiu jalgade ümber muutus uuesti soojaks. Kui ta oli inim kujul, siis ei meeldinud talle väga külm vesi.

Michael Bublé

Michael Bublé

"Ma ei tulnud selle pealegi..." sõnas Michael. Kuidas ta suutis sellise asja ära unustada. Siis lükkas ta tule oma jalgade ümbert minema, kuid see lendas vette. Neiust mõni sentimeeter kaugemale. "Vabandust!" ütles mees. Järgmine kord peab ettevaatlikum olema.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

Wandere võppatas kergelt tule vahetust lähedusest ning tõmbas jalad uuesti purskkaevust välja, kuid lausus siiski naeratades. "Pole midagi." tuli poleks talle õnneks midagi teinud. Aga ehmatas see teda küll. Ikkagi tema elemendi vastand.

Michael Bublé

Michael Bublé

Michael ohkas kergendatult. Siis tõmbas ta maast suure kivi, pani selle põlema, tekitas selle ümber vee, pani õhku hõljuma, tekitas selle ümber elektri, muutis selle helendavaks, tõmbas selle ümbert pimeduse ja viskas selle mõttejõul vette.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

Wandere jälgis suurte silmadega kivi mis läks põlema ja helendama, enne kui see vette lendas. "Lahe." lausus ta, kuna lihtsalt oli vaja midagi öelda. Tüdrukule üldiselt ka ei meeldinud vait olla.

Michael Bublé

Michael Bublé

"See on ju nii lihtne asi..." ütles mees. Siis mõtles ta sellele, et tüdruk on veetaltsutaja ja sõnas: "...minu jaoks."

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

"Lihtne kui oled elementaarenergia taltsutaja." lausus Bella kergelt noogutades.

Michael Bublé

Michael Bublé

"Jah..." pomises mees. Siis kogus ta veidi vett ja see hakkas tema ümber keerlema. Siis hakkasid ta käed värisema. Need muutusid kangeks. Michael'i silmad sulgusid automaatselt. Siis ta avas silmad ja need helendasid sinakalt. Veel mõne hetke pärast oli tema pea juba vesi. Mees tõmbas veel vett. Varsti polnud Michaelit enam näha, kuna tema asemel oli vesi. Ta suutis end elementaaliks muuta.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

Wandere üllatus oli üpriski tuntav. Neid oli arvanud, et segaverelised ei suuda elemendiks muunduda. Ja tavaliselt ka nii ju oligi? Või sisi vähemalt ainukses segaverelisega keda ta seni tundis, ja too oli Isis, kes ei suutnud elemendiks muutuda, kuid neid oli see-eest näkk.

Michael Bublé

Michael Bublé

"Lahe! Ma sain sellega hakkama!" rõõmustas Michael. Oma osa andis muutumisele ka erandlik element nimega Elementaalenergia. Tänu sellele ta suutis domineerima panna enda veres varju jäänud rassi. Kui tal poleks olnud sellist elementi, poleks ta ka arvatavasti seda teha suutnud. Et sellist asja teha, peab olema tõesti tugeva elemenditaltsutaja.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

Wandere plaksutas rõõmsalt käsi. "Ma pole segaverelisi ennem muundumas näinud." tõdes neid siis. Vaatates hetke veel Michael'i pani ta sokkid ja kingad uuesi jalga, tõustes purskkaevu äärepealt püsti jäi mõne hetke pärast ka neiust järgi ainult vesi. Ja selle 'küles' rippuvad riided.

Michael Bublé

Michael Bublé

"See on jah raske asi. Ega sellega kõik hakkama ei saagi," mainis mees. Siis muutus vesi punaseks, kuni sellest sai tuli. "Vapustav! Ja nüüd sa näedki tule-elementaali!" teatas Michael.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

"Mulle meedlivad tule-elemenaalid." lausus Wandere Michael'i imetlusega vaatates. Mis teha, leegid olid ilusad, ja põlev mees nägi ka üpris hea välja. Wandere oli kokku puutunud vaid naisest tuele-elementaalina ja too oli tema ema. Isa oli vesi nagu neid isegi ja vennale kuulus elekter.

Michael Bublé

Michael Bublé

"Ma olen ilus!" hüüdis Michael. Siis muutus ta siniseks tagasi ja temast sa eleketri-elementaal. "Suurepärane!" ütles Michael.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

"See on veel ilusam." arvas Wandere kui poiss eletriks muutus. Ilus nagu alati, oleks vist tegelt pidanud ütlema, kuna ei möödunud päevagi mis Bels'i vend poleks oma kalliks elemendiks muutunud ja oma loomuliku välimust võtnud.

Michael Bublé

Michael Bublé

OT: Tule-elementaal on umbes selline:

Spoiler:

Vee-elementaal:

Spoiler:

Elektri-elementaal:

Spoiler:

Michael Bublé

Michael Bublé

Siis muutus Michael tagasi. "Jube väsitav..." pomises ta.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

Wandere kallutas kergelt pead. Tema muutumine väistav polnud. Ilmselt oli sellega harjunud. "Mis kell on?" küsis Wanda juttu jätkuks oletades, et poisil on käekell või midagi. Ise ta selliseid imevidinaid ei kandnud.

Michael Bublé

Michael Bublé

"Emm... Oota hetk," vastas Michael. Ta võttis telefoni välja ja vaatas. 18:14. "Noh... Veerand seitse," ütles ta.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

"Selge." noogutas Wandere. "Sellepärast juba nii pime ongi." leidis ta siis veel midagi mida öelda. Jahm, talvel läks vara pimedaks ja tegelikult oli juba üpris kaua pime olnud.

Michael Bublé

Michael Bublé

"Ikkagi, lund võiks tulla..." sõnas Michael. Siis astus ta suure kivi peale ja imbus selle sisse.

Viimati muutis seda Michael Bublé (Püh Dets 11 2011, 14:59). Kokku muudetud 1 kord

Michael Bublé

Michael Bublé

OT: Rubra, postita.

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3]

Mine lehele : Previous  1, 2, 3  Next