Postituste arv : 565 Maagitähed : 0 Join date : 22/08/2011
Rosa läks juba närvi ning lõhkus oma kontsa viha pärast ära. "Unusta oma tobe tuhkur! Sa peaksid minuga olema, minu pärast täiesti hulluks minema, sa peaksid minu sabas käima, mitte enda lollaka loomakesega tegelema!" karjus Rosa ja tõusis õhku.
Postituste arv : 593 Maagitähed : 0 Join date : 22/08/2011
Tegelase leht Vanus: 17 Element: Tuli Armusuhted: Pole.
Ja nüüd oli Rubra täiesti pahviks löödud. Kuid hetkepärast ilmus ta tavapärane ilme tagasi. "Kuule preili, ma ei tunnegi teid." ütles ta irvega. "Ja mu loomake" seda sõna rõhutas ta eriti põhjalikult. "Ei ole lollakas." lõppetas ta tüdrukut vaatates.
"Vahet pole! Väga imelik, et sa isegi must välja ei tee!" ütles tüdruk närviliselt ja üritas oma kontsa parandada. See ei tulnud tal välja. "Näed, sinu pärast ma lõhkusin oma kinga ära!" ütles Rosa ja võttis selle jalast.
"Kuule ära lammuta." käratas poiss plahvatust kuuldes ja tormas sinna kus tüdruk oli. Ta tuhkur kelle ta käigupealt aknalaualt oli pannud jooksis talle järgi. "Ja ära nutta." lisas ta, Ruba'le üldse ei meeldinud kui keegi kurb oli.
"Ma lammutan, kui tahan!" käratas tüdruk ja lõhkus ühe kvi ära. "Ja ma nutan, kui ma tahan. See ei pidanud ju sinu mure olema!" ütles Rosa ja lahkus ruumist.
Ruba oskas ainult abitult oma tuhkrule õlgu kehitada. Ta polnud öelnud, et "see tema mure" olema ei pidanud. Poiss krahmas maast tuhkru ning nõjatus vastu ühte ruumi seina.
Postituste arv : 1046 Maagitähed : 0 Join date : 16/08/2011
Tegelase leht Vanus: 22 Element: Vesi, valgus Armusuhted: Bryce Larkin
Ariana astus koridori. Ta arvas, et poiss oli juba läinud, aga nähes, et ta oli veel seal, võttis ta kogu oma julguse kokku ja läks poisis juurde. "Tere!" ütles ta närveerides.
Ruba otsustas tagasi koridori naasta poiss istus tüdrukust mitme meetri kaugusel põrandale hakkates jälle oma loomaga tegelema. "Tere." ütles Rubra pilku tõstes uuele tüdrukule.
Helen oli otsustanud teha väikese jalutus käigu ja oli jõudnud koridori , eemalt märkas ta mingit poissi , tüdrukut ja Arianat. Ta läks neile lähemale ja lausus keskmisel toonil ''Tere.''