Wevax'i Võluülikool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wevax'i Võluülikool. Palun liituge!

Logi sisse

Unustasin parooli

Otsi

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Ankeet tegelaste tutvustamiseks
Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema. EmptyTeis Nov 13 2012, 08:15 by Isis Nigra Nox

» Jessica Elly Swair
Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema. EmptyLaup Okt 27 2012, 15:28 by Jessica Elly Swair

» Tere, ma ei usu, et siin midagi toredat on - Jade ja Beck'i era
Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema. EmptyKolm Aug 15 2012, 13:12 by Danny Worsnop

» Oeh, on see elu alles keeruline
Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema. EmptyNelj Juun 14 2012, 19:19 by Ariel Lucy Hacel

» Rasside Tutvustus
Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema. EmptyReede Juun 08 2012, 16:57 by Isis Nigra Nox

» Chrystin'i faktid
Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema. EmptyPüh Juun 03 2012, 15:54 by Chrystin Mercec

» Chrystin Mercec
Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema. EmptyPüh Juun 03 2012, 14:39 by Chrystin Mercec

» Mis laul/video sul hetkel mängib?
Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema. EmptyPüh Apr 08 2012, 06:41 by Ariel Lucy Hacel

» Teised internetileheküljed
Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema. EmptyReede Apr 06 2012, 12:55 by Carl Markus Buff

Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 6 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 6 Külalist

Puudub

[ View the whole list ]

Rekordarv külastajaid(226) oli siin foorumil Nelj Okt 24 2024, 15:04
Affiliates
free forum

You are not connected. Please login or register

Ratsa kooli - Sawyer'i ja Isis'e erateema.

2 posters

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]

Isis Nigra Nox

Isis Nigra Nox

Isis, osav nagu ta oli. Oli endale hobuse sebinud. Loom oli uhke, kõrge turja, ja äärmisetl vägeva kehaehitusega friisi tõugu süsimust, pikkalakaline isend. Tõtt öelda oli loom isegi suurem, kui nendel ilueetitest täkkudel normaalne. Oma tõu kõrgusest oli ta kohe kindlasti üle. Friisidel reeglina ju ei olnud 2,30 meetrit turja kõrgus? Kuid muul moel too loom aga eriline ei olnud. Loom keda Isis lihtsalt mustaks kutsus. Tüdruk istus uhkelt oma leiu seljas. Egas siis igapäev sellist vägihobust leia.

OT: Kui sa ei tea millised friisi täkud on siis googelda: friisian horse

Sawyer Wolf

Sawyer Wolf
Õppe-ja Hariduskomisjoni Õpilasosakonna Liige

Saw tuleb koolist välja näeb et mingi objekt läheneb, kuna ta ei saand aru mis see oli.

Viimati muutis seda Sawyer Wolf (Esm Nov 21 2011, 12:42). Kokku muudetud 1 kord

Isis Nigra Nox

Isis Nigra Nox

OT: *lööb käega vastu otsaesist* jesver, ma mõtlen, et Isis r a t s u t a b wevax'i mitte mingisse ratsutamis kooli -.-

Sawyer Wolf

Sawyer Wolf

OT: Muudetud.

Isis Nigra Nox

Isis Nigra Nox

Isis ratsutas südame rahuga edasi, poissi märkamata. Tema silmadel jätkus aega vaatata ainult asju, mis olid ta hobuse laudjast kõrgemal, ning poisi pea seda kohe kindlasti ei olnud.

Sawyer Wolf

Sawyer Wolf

Sawyer on kiire jooksija isegi väga kiire, ja ta jooksis kiiresti isisele järgi, sawyer on selgeltnägija ka nii et ta teab juba nime. "Isis oota!" Hüüdis saw.

Isis Nigra Nox

Isis Nigra Nox

Kui võõras ta nime karjus, oleks Isis pea-aegu selgees hobuseseljast alla sadanud. Oi ei talle ei meeldinud tepsmitte kui võõrad ta nime röökisid niiet seda igaüks teada saada võis.

Sawyer Wolf

Sawyer Wolf

Siiski sawyer muudkui jooksis ja siis ütles "isis oota, ma ei jõua enam"

Viimati muutis seda Sawyer Wolf (Teis Nov 22 2011, 19:15). Kokku muudetud 1 kord

Isis Nigra Nox

Isis Nigra Nox

OT: Postita pikkemalt, ma ei oska kahe sõnalise posti peale, midagi vastu postitada.

Isis Nigra Nox

Isis Nigra Nox

"Miks ma võõrast ootama peaks?" nõudis Isis hoogu maha võtmata.

Sawyer Wolf

Sawyer Wolf

"Ma ei tea, saame tuttavaks ?" Lausus saw.

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1]