Wevax'i Võluülikool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wevax'i Võluülikool. Palun liituge!

Logi sisse

Unustasin parooli

Otsi

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Ankeet tegelaste tutvustamiseks
Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema EmptyTeis Nov 13 2012, 08:15 by Isis Nigra Nox

» Jessica Elly Swair
Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema EmptyLaup Okt 27 2012, 15:28 by Jessica Elly Swair

» Tere, ma ei usu, et siin midagi toredat on - Jade ja Beck'i era
Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema EmptyKolm Aug 15 2012, 13:12 by Danny Worsnop

» Oeh, on see elu alles keeruline
Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema EmptyNelj Juun 14 2012, 19:19 by Ariel Lucy Hacel

» Rasside Tutvustus
Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema EmptyReede Juun 08 2012, 16:57 by Isis Nigra Nox

» Chrystin'i faktid
Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema EmptyPüh Juun 03 2012, 15:54 by Chrystin Mercec

» Chrystin Mercec
Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema EmptyPüh Juun 03 2012, 14:39 by Chrystin Mercec

» Mis laul/video sul hetkel mängib?
Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema EmptyPüh Apr 08 2012, 06:41 by Ariel Lucy Hacel

» Teised internetileheküljed
Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema EmptyReede Apr 06 2012, 12:55 by Carl Markus Buff

Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 4 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 4 Külalist

Puudub

[ View the whole list ]

Rekordarv külastajaid(226) oli siin foorumil Nelj Okt 24 2024, 15:04
Affiliates
free forum

You are not connected. Please login or register

Kessaias-kessaias, inimene aias. Mis nimi? Mis nimi? Isis tema nimi. Käi läbi-käi läbi roosi põõsaste ja vaata kus sa saad, ning kukku okaspõõsasse - Isis'e ja Sunhee erateema

3 posters

Mine lehele : 1, 2, 3  Next

Go down  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3]

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

Isis jalutas üpris tavatu rahulikusega lille peenarde vahel. Ilm oli ilus, kuu oli taevas. Jah, oli öö, mis teha. Kõndides jumalast rahulikuna, kuni mingi värdjas kivi otsustas ette jääda, ja neid sõna otseses mõttes peaees peenrasse lendas. Oi kõik oli väga korras, lilled olid päris pehmed maandumise all, kuid Nigra sai äkilise adrenaliini laksu, mis teda teadagi tundmatuseni muutis. Vihaga püsti rops, ja tagurpidi roosipõõsasse. Ilmselt võis kogu kool tüdruku valju 'ai' peale üles ärgata.

Viimati muutis seda Rubra Melancholy (Esm Dets 19 2011, 17:15). Kokku muudetud 1 kord

Yong Sunhee

Yong Sunhee

OT : Mida pealkirja? Very Happy

Sunhee oli alati olnud veidi öisema eluviisiga kui enamus ning jällegi jalutas ta öösel ringi. Ta viskas pilgu kuu poole, ilus. Järsku rikkus mõnusa vaikuse kellegi vali karjatus, mille poole Sunny loomulikult kohe oma sammud seadis. Kuna karje ei kostunud väga kaugelt leidis ta varsti hääle tekitaja, keegi kohmakas tüdruk oli roosipõõsasse lennanud. "Praegu on öö, võta veits vaiksemaks," teatas ta tähtsalt.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

OT: Seda pealkirja Very Happy Läks teemaga kokku noh Very Happy

"AI! RAISK!" ja siis terve rida roppuseid oli kõik mis Isis selle peale kostis, püüdes põõsast välja saada, oli tulemuseks muidugi see, et veel rohkem okkaid läksid talle sinna kohta, kuhu tavaliselt kõik untsu läinud asjad, ja ebameeldivad inimesed saateti. Tüdruk kukkus lõpuks põlvili põõsast välja, paar vääti, või oksa, või mis iganes sellel lillel seal ka ei oleks, peas. "Fuck-fuck-fuck." pomises Isis võõrast absoluutselt märkamata. Tüdrukul oli liiga palju tegemist nende okastega, mis talle põrgu piina valmistasid.

Yong Sunhee

Yong Sunhee

"Aaish..." pomises Sunny enne kui võõrale lähenes ja veidi ette kummardus. Ta tõmbas teise peast sinna jäänud väädi ja teatas:"Vaata ette, enamus inimesed proovivad öösel magada." Olles väädi maha visanud kaugenes ta jällegi ja jäi vaatama kuidas võõras neid vannub. No jah, ega ta poleks vist ise ka sellises olukorras just kõige rahulikum.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

Kes rahulik oleks, eks. Aga Isis'el oli veel selline harukordne anne, kõike üle võimendada. Veel mõne hetke vandunud, ja roosi okkaid ihust välja tõmmanud porises ta vihaselt. "Miks ma elemendal olla ei võiks?" palju lihtsam oleks, muutuks korra veeks ja tagasi, ning haavad oleks läinud, eks ole. Aga ta pidi nüüd mingi päevi ootama, enne kui need ära suvatsevad kaduda, eks ole. Jätkuvalt mitte ühtegi võõra lauset mitte tähele pannud Nigra ajas ennast mõne aja pärast püsti ja vaatas võõrale tüdrukule otsa. "Kes sa oled?" küsis ta otsekoheselt nagu alati. Nigra ei kavatsenudki selle eest teist tänada, et too mingi väädi ta juustest välja oli võtnud. Tüdruk ei olnud tegelikult väädi juustest puudumist tähelegi pannud.

Yong Sunhee

Yong Sunhee

Sun vaatas veel tundmatu vandumist ja podises midagi omaette. Kui see temaga järsku rääkima hakkas ei suvatsenud neid pilkugi maast tõsta. "Deemon," sõnas ta rahulikult ning suunas siis pilgu lilledele,"Sunhee." Lõpuks rändas ta pilk niiöelda vestluskaaslasele ning ta päris omakorda:"Ja sina? Peale selle, et kohmakas..." Heh, väädi puudumine peaks oluline olema? Kui tüdruk oleks tahtnud teist tõesti aidata oleks ta midagi rohkem teinud mitte lihtsalt eemal seisnud.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

Jah, väädi eemaldamine oli üli oluline eks ole. Tegelikult tavaliselt oleks Isis sellise asja eest tänanud. Mõnitavalt muidugi. "Mis asi?" küsis Nigra tüdruku nime kuuldes. Sun.. No mis asja? "Ma ei ole kohmakas!" teatas Isis tuliselt. Talle ei meeldinud, kui talle nii öeldi. "Isis." teatas ta siis väärikalt oma nime. "Elemendal-näkk." lisas neid veel.

Yong Sunhee

Yong Sunhee

"Yong Sunhee," lausus neid nüüd oma täisnime,"Mõni on meil ebakultuurne ka peale kohmakaks olemise." Muidugi ta ei lootnudki, et keegi kohe eismese korraga ta nime meelde jätaks, aga kui temaga juba nii halvasti käituti... Okei, ega ta ise ka just väga lahke polnud. "Elemental-näkk? Niisiis veetaltsutaja," arutles Sun nüüd endamisi,"Järelikult oled sa seotud veega niisiis sa ei meeldi mulle."

Michael Bublé

Michael Bublé

Mmm... Kaks punkti...

Rubra Melancholy, olete saanud hoiatuse erateema pealkiri valesti kirjutamise eest. //Michael Bublé\\

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

OT: Mis nendel punktidel viga on?
Elu esimene hoiatus, jee Very Happy

Lastes kõik tüdruku laused, peale selle viimase kõrvust mööda lausus Nigra. "Küll sa teed ikka kole kiiresti halbu järeldusi. Kus sa tead, et ma veetaltsutaja olen? Äkki oli mu ema tule elemendal?"

Yong Sunhee

Yong Sunhee

Neid turtsus veidi ja sõnas siis:"Tuli ja vesi said lapse? Yeaah, never gonna happen. Kui see isegi kunagi peaks juhtuma siis läheksid vanemad üsna pea lahku. Iseloomud on liiga erinevad." Vähemalt nii toimus kõik tema loogika järgi ja tüdrukule ei tulnud pähegi, et tema loogika võiks vahel vale olla.

Michael Bublé

Michael Bublé

OT: Need muudavad pealkirja koledaks... No ma saan aru, et sellises pealkirjas on vaja, aga ikkagi.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

OT: Mis mõttes koledaks, ma ei saa aru? Minu arust on täiesti normaalne neid kasutada. Siis peaks juba teised kirjavahe märgid ka ära keelama vms. Aga jah, see on minu arvamus.

"Jah, saidki!" teatas Nigra. No ta isa oli äkki tule elemendal olnud? Kes ütles, et ta näkkiga tittesid teha ei või? "No aga äkki nad läksidki. Või tegelt, surid maha." teatas Isis.

OT2: Ma ei mäleta tegelt, kas mis elemendal Isis'e isa oli, aga noh.. Ma tegelt ei mäleta üldse kumb neist elemendal oli, eks aga elad üle Very Happy

Michael Bublé

Michael Bublé

OT: No ma ei tea, aga mind ausaltöeldes häirivad punktid. Mitte tekstis, vaid pealkirjades ja sellistes kohtades, kus poleks nagu punkti vaja.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

OT: Mind ei häiri. See on minu jaoks nagu elu vajalik pealkirja osa, kui nt. mõnes foorumis on see, et ei saa nagu 10 tähemärgist lühemat pealkirja panna vms. Aga kes ütles, et pealkirjas pole punkti vaja? Very Happy Seda ei pea sinna panema, aga mõnikord on vaja Very Happy Just saying.

Michael Bublé

Michael Bublé

OT: Oi issand, sa suudad alati vastu vaielda. Very Happy

Yong Sunhee

Yong Sunhee

"Sa tahad siis öelda, et sa pole veetaltsutaja? Nagu mind väga huvitaks, sa ei meeldi mulle ikka," lausus Sunny ning viskas pilgu jällegist maha. No eks ta pilgule meeldis siis rännata.

OT: See ei tundu midagi surmavat olevat, arvatavasti elan siis. Teil on nii äge vaidlus ka Very Happy

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

OT: Sunny on hea õpetaja olnud ;D Mis teha. Ja ma sattusin tsipa hoogu ka vb. Very Happy
Tükki küljest igatahes ei võta Very Happy
Muidugi on, teisiti ju ei saakski Very Happy

"Ei, seda pole ma öelnud." lausus Isis ja hetkepärast keerles Nigra element Sunhee ümber, ikka igast küljest, eks. Ja me ei tea teise foobiast ka muidugi.

Yong Sunhee

Yong Sunhee

OT : Oota misasja? Mina olen õpetanud? Ohoh, päris tore Very Happy

"Mida kuradit sa teed? Korista see jõledus mu ümbert ära!" karjus tüdruk paanikas ja kükitas maha. Ta varjas pea kätega ja nuuksus vaikselt, kurat, veetaltsutaja ikkagi. Ja nüüd tuli veel veega vehkima kah. "Võta see ära!"karjus ta uuesti meeleheitlikult ja ei julgenud end rohkem liigutada, vesi.. Tänan ei.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

OT: Sa ju räägid kõigele vastu vms Very Happy Hakkas külge mis teha.

Isis oli jahmunud. Pehmelt öeldes eks. Tegelikult võis ta olla täielikus šokkis. Kardab vett? Mis inimene - või deemon, vahet pole - see siis veel on? Vesi aurustus koheselt. "Oot, mida?" küsis Isis hetke pärast. Vesi polnud ju nii hull ometi.

Michael Bublé

Michael Bublé

OT: Mulle tundub, et Sunhee on vahel hullem tibi, kui Rosa.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

OT: Sunny on oma moodi Very Happy Ja Rosa oli kindlasti hullem Wink

Michael Bublé

Michael Bublé

OT: Ei, aga vett ikka ei kardaks...

Yong Sunhee

Yong Sunhee

OT: Räägin? Okei, enamus ajast vist küll jah. Tibi? Okei, ma võin ju sellega ka nõustuda.. Ma olen piisavalt oma moodi ka jah. Igaüks Eestist ei fänna just Koread, beat that Very Happy

"Kurat mida sa vehid selle veega siin, hull?" kisendas Sun nüüd püsti karates ja pisaraid pühkides. Kui keegi teda niisama pritsiks kannataks ta veel ju kuidagi ära, aga olla veest ümber piiratud oli juba liiga. "Aish, babo. Nomu babo," alustas neid korea keeles torisemisega, mida ta tavaliselt šokis olles ikka tegi.

Rubra Melancholy

Rubra Melancholy

OT: No see ongi ta omapära ju. Inimese ma mõtlen, mitte karakteri Very Happy
Ma kusjuures mingi hetk (siis kui ma veel noor ja ilus olin Razz (viie aastane?)) arvasin, et koreas elavad koerad :/

"Kust ma, kurat, pidin, raisk, teadma, et sa, fuken, vett kardad?" nõudis Isis ikka eriti mahlakate vahesõnadega. Ülejäänud tekstis ei saanud ta lihtsalt aru.

Sponsored content

Tagasi üles  Teade [Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3]

Mine lehele : 1, 2, 3  Next